Оближње локације
Амфо Пхо Цхаи, Рои Ет, Тајланд
Пхо Цхаи, Рои Ет, Тајланд
Амфо Ронг Кхам, Каласин, Тајланд
Оближња места
Wat Sunthon Thammathan, Тајланд
Wat Nong Hai Yong, Тајланд
Wat Sawang Sa Thong, Тајланд

Време за Амфо Пхо Цхаи, Тајланд

79°
Киша
Субјективно 79°
87°75°
10%
Време у Амфо Пхо Цхаи6:13 PM пет 19. авг

Предстојеће време

Потпуни детаљи

Квалитет ваздуха

Индекс квалитета ваздуха (AQI)34
0100200300400500
Air quality index:Добар

Индекс полена

Дрво
0/5
012345
Коров
0/5
012345
Трава
0/5
012345

Наредни дани

Потпуни детаљи
пет
19
75°87°
суб
20
75°84°
нед
21
74°82°
пон
22
74°85°
уто
23
76°87°
сре
24
77°89°