Локации наблизо
Фалефа, Atua, Самоа
Луфилуфи, Atua, Самоа
Солосоло, Atua, Самоа
Места наблизо
Taelefaga Power Station, Самоа
Mount Poutavai, Самоа
Mauga Tele, Самоа

Времето в Фалефа, Самоа

80°
облачно
чувства се като 86°
·
High82°Low75°
Are you a business interested
in the data behind our forecast?
Try Our Weather API
Weather API Globe

качество на въздуха

подробности
0
53
500
качество на въздуха:умерено

индекс на полени

подробности
дърво
0/5
012345
плевел
0/5
012345
трева
0/5
012345